MySGW250cc

image

Bersedia semua pelagak ngeri dan hardcore serta hantukepala team rider SUZUKI machine-goner-with-smoke..

Kemunculan model baru 250cc yang akan menggegarkan setiap highway yang ada di Malaysia ni..

Kawasaki Ninja dan Honda CBR pasti akan menjeling nakal jika Suzuki GW ni mula berderum..

Sesaper yang hard fan Suzuki Machine dah boleh mula kumpul emas..

Tak lama dah ni..pikul sebijik bawak balik umah..pehtu try kat litar o trek o jalanraya bebas trafik jammed..rasa sendirik seram ke tak ride motor ni..

Alangkan TXR standard pun ramai yang jelas jeles..inikan pula Baby-King..dengan kuasa tujahan yg berganda..

Aishwarya Rai pun akan tersenyum menggoda bila motobikes ni lalu melintas di hadapannya..apatah lagik Preety Jhangiani..lagi haruan beb..hahaha..

Aku pun nak pikul sebijik bawak balik..cuma kene dapat lampu ijau orang umah dulu la tapi..hohoho..

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s